Wijtgeers & Zoon

Tankstation Wijtgeers & Zoon: altijd tot uw dienst!

Welkom bij het tankstation van de firma Wijtgeers & Zoon. Onze benzinepomp beschikt over de moderne installaties en apparatuur, zowel binnen in het bureau als buiten bij de benzinepompen. We hebben er alles aan gedaan om de natuur te beschermen. Er is een vloeistofdichte vloer aangelegd, onze opslagtanks zijn dubbelwandig, we hebben een damprecuperatiesysteem geïnstalleerd, enzovoort.

Na uw tankbeurt kunt u in ons bureau betalen met contant geld, Bancontact en de meeste kredietkaarten. Bij elke tien liter van om het even welke brandstof of bij elke gasfles krijgt u een stempel op onze spaarkaart. En als de kaart vol is krijgt u meteen € 10 korting. Vergeet ook niet om uw spaarkaart van de gezinsbond te gebruiken!

Verder bent u bij ons altijd verzekerd van bediening met een glimlach door onze gemotiveerde en enthousiaste medewerkers. Zij staan ook in voor de extra service zoals de bandenspanning controleren of de olie verversen van uw auto.

Verder bieden wij u kwaliteitsolie aan voor auto’s en vrachtwagens, smeermiddelen, antivries, en onderhoudsproducten. Kom eens langs!

 

Brandstof nodig? Ga tanken bij tankstation Wijtgeers & Zoon!

Wijtgeers & Zn