Wijtgeers & Zoon

Kolen van Wijtgeers & Zoon voor gezellige warmte

Steenkool is nog steeds een belangrijke energiebron, maar er is geen onbeperkte voorraad van. Volgens historici is men ten tijde van de Romeinen al begonnen met de winning ervan in Wallonië. Kolen zijn een voordelig alternatief voor verwarming op olie of gas. Daarnaast is de prijs van steenkool veel stabieler. Een ander groot voordeel is dat kolen stralingswarmte en dus echte gezelligheid geven. Ze verbranden langzaam bij een constante temperatuur en met een goede kachel kunnen ze meer dan een leefruimte verwarmen.

Wijtgeers & Zoon levert de volgende soorten steenkool:

 

Antraciet – A – Ibbenbüren in de maten 12/22 en 20/30

Petroleumcokes – Super Calor in de maat 30/60

Wijtgeers & Zoon weet veel over de verschillende kolen en hoe u daar het meeste rendement uit haalt. Dus neem gewoon contact met ons op en dan maken wij gratis en vrijblijvend een offerte voor u op. Maar de prijs van kolen verandert wel naargelang de afmeting en de hoeveelheid die u aankoopt. Wij leveren steenkool afgezeefd op grootte in zakken van 10, 20 of 50 kilogram. U kunt uw bestelling natuurlijk ook zelf bij ons op het bedrijf komen afhalen.

 

Wijtgeers verkoopt pellets van Badger. Deze pellets zijn 100% natuurlijke brandstof. Ze worden gefabriceerd in België. We leveren ze aan huis, u kan ze kopen in zakken van 15kg of per pallet.  Badger-pellets zijn kwalitatief hoogstaand en duurzaam!

Neem contact op en bestel uw steenkool bij Wijtgeers & Zoon!

bagerbag